WEB PRINCIPAL DEL CENTRE ZEN NALANDA DE l'ASSOCIACIÓ NALANDA DE BARCELONA, entitat no lucrativa que té per finalitat la difusió de la meditació budista Zen segons les ensenyances de Taisen Deshimaru Roshí i l'Escola Soto Zen

Centre de pràctica


L'Associació Nalanda disposa d'un espai de pràctica de la meditació Zen, el CENTRE ZEN NALANDA, al barri del Guinardó de Barcelona. 

El juny de 2017, l'Associació Nalanda va tancar el vell Dojo Zen Nalanda del carrer Montcada, espai històric del Zen a Barcelona, inaugurat l'any 1981 pel mestre Taisen Deshimaru. I en data de 30 de desembre de 2017 ha reobert aquest nou.


CENTRE ZEN NALANDA

Carrer Agregació, 44. 08041-Barcelona

 Correu electrònic: nalanda@nalanda.cat

Metro L-4 i L-5 Estació Maragall // Bus V8 - 45

 


DIRECCIÓ DE LES SESSIONS

Les sessions de meditació van a càrrec de membres del CENTRE ZEN NALANDA, persones qualificades amb coneixement i extensa pràctica del Zen, al propi Centre o a d'altres.

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Anna Alabern, instructora de Ioga; Manel Capell, instructor de Meditació Zen; Sofia Hannya Bengoetxea, bodhisattva budista Zen; Dolors Jikki Gutarra, monja budista Zen; Josep Manuel Sōsen Campillo, monjo budista Zen, president de l'Associació Nalanda.
PROPERES ACTIVITATS DEL CENTRE ZEN NALANDA

 

10-FEB (dissabte) – MATÍ DE ZAZÉN

Mitjà jornada de pràctica de la Meditació Zen, en horari de les 08.00 a les 14.00 hores, amb tres meditacions i samu.

 

17-MAR (dissabte) – JORNADA DE IOGA I ZEN

Jornada en sessions de matí i tarda, dedicada a la pràctica conjunta del Ioga i de la Meditació Zen. Horari: de 08.00 a 19.00 hores (descans de dues hores per dinar).

 

14-ABR (dissabte) – MATÍ DE ZAZÉN

Mitjà jornada de pràctica de la Meditació Zen, en horari de les 08.00 a les 14.00 hores, amb tres meditacions i samu.

 

26-27- MAI – RETIR A MONTSERRAT

Dia i mig de pràctica de la Meditació Zen al Monestir de Montserrat (Cel·les Abat Marcet), de les 08.00 de dissabte 26, a les 17.00 de diumenge 27. Inclou allotjament i menjars. Arribada, divendres tarda.

 

26-MAI (dissabte) – CELEBRACIÓ DEL VESAK

Sessió de meditació especial, que inclou la Cerimònia pel Vesak (la Festa de Buda, celebrada mundialment i que commemora el Naixement, la Il·luminació i el Parinirvana del Buda).

 

El detall de totes aquestes propostes serà publicat oportunament a la web nalanda.cat i al blog meditarzen.blogspot.com